Mindtree werkt met IIT Madras samen om een gesubsidieerde fellowshipspositie in datawetenschappen en AI op te stellen

Mindtree, een wereldwijd bedrijf voor technische dienstverlening en digitale transformatiediensten, is een partnerschap aangegaan met de Indian Institute of Technology Madras, om een toegewijde fellowshipspositie op te stellen in datawetenschappen en kunstmatige intelligentie (AI). Deze beurs stelt de gerenommeerde academische instelling, die zich in de voorhoede bevindt van de ontwikkeling van de volgende generatie digitale technologie en talent, en die beschikt over branche specifieke kennis en hulpmiddelen, in staat om te helpen bij het creëren van oplossingen om de groei en acceptatie van datawetenschappen en AI wereldwijd te versnellen.

     (Logo: https://mma.prnewswire.com/media/633364/Mindtree_Logo.jpg )

Organisaties in verschillende sectoren streven er voortdurend naar om gelijke tred te houden met de snelle technologische transformatie die aangedreven wordt door AI, data-analyse, en machinaal leren. Door middel van deze beurs zal Mindtree bijdragen aan de versnelling van het ontwikkelen van de technologische innovatie op deze gebieden.

IIT Madras heeft een proces geformaliseerd om het lid van de faculteit te identificeren die geselecteerd zal worden voor de Mindtree fellowshipspositie.

‘Kunstmatige intelligentie en datawetenschappen zijn de belangrijkste prioriteiten voor onze klanten omdat deze technologieën een enorm potentieel bieden om nieuwe zakelijke kansen te creëren,’ aldus Rostow Ravanan, CEO en Managing Director van Mindtree. ‘IIT Madras is een van de wereldleiders op dit gebied en de samenwerking tussen Mindtree en IIT Madras zal helpen om innovatie te versnellen en de grenzen van kennis te verleggen.’

‘Gezien de snelheid waarmee technologie zich ontwikkelt, zijn dergelijke partnerschappen van vitaal belang voor de zakelijke ecosfeer,’ aldus Bhaskar Ramamurthi, Directeur van IIT Madras, waarbij hij de nadruk legde op het belang van dergelijke samenwerkingen. Hij voegde er verder aan toe, ‘AI, datawetenschappen en machinaal leren zijn nieuwe gebieden voor een meerderheid van de organisaties, en een diepe associatie met Mindtree zal onze studenten en leraren waardevolle blootstelling aan de behoeften van de industrie geven.’

Mindtree zal het partnerschap met IIT Madras verder uitbreiden en onderzoeksprojecten opnemen die gericht zijn op gerelateerde onderwerpen zoals personalisatie, conversatie-interfaces en natuurlijke taalgeneratie.

Over Mindtree   

Mindtree [NSE: MINDTREE] is een IT-adviesbureau dat Global 2000-bedrijven helpt om schaal en flexibiliteit samen te brengen om het bedrijf te vernieuwen en een concurrentievoordeel te behalen. ‘Digitaal geboren’ in 1999, helpt het meer dan 340 zakelijke klanten om silo”s af te breken, de digitale complexiteit begrijpelijk te maken en nieuwe initiatieven sneller op de markt te brengen. We stellen IT in staat om snel in actie te komen, gelijk aan het tempo van de bedrijfsvoering, en daarbij gebruik te maken van opkomende technologieën en de efficiëntie van geïntegreerde diensten binnen de twee pijlers van IT – uitvoeren en groeien – zodat de bedrijfsinnovatie aangespoord kan worden. We zijn actief in 17 landen en worden consequent beschouwd als een van de beste plekken om te werken, elke dag waarneembaar bij onze meer dan 17.000 ondernemende, collaboratieve en toegewijde ”Mindtree Minds” die een gezamenlijke gedachtengoed, een ethos voor fanatieke klantrelaties en een passie om te ontdekken met elkaar delen. Ga voor meer informatie naar http://www.mindtree.com of volg ons @Mindtree_Ltd.

Alle producten en bedrijfsnamen in dit document kunnen handelsmerken zijn van hun geregistreerde eigenaars.

Neem voor meer informatie contact op met:
INDIA
Divya Jain
Value 360
+91- 9999704100
divya@value360india.com  

EUROPA
Susie Wyeth
Hotwire    
+44-20-7608-4657
susie.wyeth@hotwireglobal.com  

VERENIGDE STATEN
Erik Arvidson
Matter
+1-978-518-4542
mindtree@matternow.com

BANGALORE, India, September 17, 2018 /PRNewswire/ —